Szoktatok autós játékokat kormánnyal játszani? Melyik az a kormány ami jó minőségű de nem G27 (100e ft. )
Figyelt kérdés
Vettem egy thrustamster ferrari red legendet és nem vagyok vele megelégedve. Az Asetto Corsát sikerült jól bekalibrálnom de pl egy euro truck simulátornál a nyíl automatikusan megy lefelé és nem tudom iránxitani... De a tdu 2t se tudom beállitani ahogy a dirt 3 at se...2017. jún. 4. 11:19
1/3 anonim válasza:
Én ETS2-höz G25-öt használok nagyon komoly kormány, úgye ehhez van kuplung és 6 sebbeségű vátó.
Viszont olcsón még A DFGT-t tudod megvenni ami 900fokos, de kuplung meg 6sebbeségű váltó nincs, csak szekvenciális.(Ets2-höz meg autos gamekhez tökéletes a 900fok miatt)
Amit te vettél az egy ritka szar kormány
2/3 anonim válasza:
Sajna ez az egyetlen periféria, amiből nincs olyan, hogy "olcsó, de jó". Még használtan is nagyon komoly ára van egy jobb darabnak. A Thrustmaster T150 vagy a Thrustmaster TMX a minimum, ha komolyan szimulátorozni akarsz.
3/3 A kérdező kommentje:
Nem adtam érte nagy pénzt igazából arra vagyok kiváncsi hogy én vagyok béne és rá kéne szánnom időt arra hogy beállitsam vagy eleve esélytelen mert nem jó hozzá. De egy dirt 3 hoz vagy egy tdu 2 höz szerintem jó kéne hogy legyen mert régi játékok és nem igényelnek 900 fokos kormányt.
2017. jún. 4. 13:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!