DDR3 ramot még megéri venni?
Figyelt kérdés
Azon gondolkodom hogy bővítek ramot. Azt szeretnem kerdezni hogy van e ertelme még ddr3 ramot venni. Leginkabb játékokra használom gépet.2017. jún. 3. 07:21
1/13 anonim válasza:
Mi az hogy? Még ddr4 et felesleges.
És az alaplaptól is függ. Pl 1150 es lapba nem megy ddr4
És pl 1151 esbe meg nem megy ddr3.
2/13 anonim válasza:
Mármint beleteheted,de az nem tesz túl jót az alaplapnak.
3/13 anonim válasza:
Ha ddr3 bővíteni szeretnéd akkor feltételezem hogy ddr3as alaplapod van, és ez esetbem nem érdemes procit, alaplapot, cserélni csak hogy ez már nagyon nem érné meg egy alaplapért meg prociért. Összefoglalva megéri ha olyan az alaplapod, de a ddr3 alaplapba amugy se tudnál ddr4 memóriát tüszkolni.
4/13 MGéza válasza:
Akkor érdemes ha eleve ddr3-at fogadó lapod van. Nekem van 8Gb és igen, elgondolkodtam hogy 2x8Gb-re cserélem, egyre inkább van értelme.
5/13 A kérdező kommentje:
Igen ddr3 lapom van. Most vettem procit i7 4790. Melette gtx1060 döcög. Most van 16 giga 1600mhz ramom 2x8gb. A jövőre szeretném bőviteni. Egyenlőre nem tervezek platform cserét, azert gondoltam hogy bővitek 32 gb ram ra. Mi a véleményetek?
2017. jún. 3. 08:08
6/13 anonim válasza:
Játékra 32gb egyelőre, és még nagyon sokáig felesleges lesz. 16 elég.
8/13 anonim válasza:
"Értelmetlen a 32."
-Csak a saját nevedbe beszélj.
-Azért mert Te csak játszani és netezni tudsz a géppel, attól még vannak akik ki tudják használni, sőt még kevés is, pl video szerkesztés, CAD, virtual gépek, stb.
9/13 anonim válasza:
#8 „Leginkabb játékokra használom gépet.”
10/13 anonim válasza:
Tudtommal nincs olyan játék aminek a 16 gb kevés lenne, a 99% ának a 8 gb is elég
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!