Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nem megfelelő adapterrel van...

Nem megfelelő adapterrel van hogy nem kapcsol be a nyomtató?

Figyelt kérdés

HP Deskjet 1510 adapter nélkül vásároltam viszont egy megfelelő csatlakozóval áram alá tettem de semmit sem reagált.

A nyomtatóhoz 22v 455mA szükséges, én viszont 32v 625 mA adapterrel próbáltam.

Kellett volna reagálnia?

2017. jún. 2. 22:18
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha lefekszel a földre és rád áll egy 80 kilós ember akkor még azt elbírja a gerinced és nem lesz bajod, na most képzeld el hogy lefekszel a földre és rádáll egy 150 kilós ember. Szerinted mi lesz a végkifejlet? Nem véletlen van megszabva a feszültsége. Az elektronikai eszközök általában +-5% feszültség különbséget bírnak el károsodás nélkül. Te jól megkínáltad 1,5x annyival. Ha szerencséd van volt benne védelem. Ha nem akkor instant elpukkant benne valami és kuka. Szerezz hozzá megfelelő adaptert. Nem viccből kell neki pont olyan.
2017. jún. 2. 22:30
 2/6 A kérdező kommentje:
Rendben. Nem történt semmi, hogy rádugtam. Remélem nem lesz gond vele. Köszönöm.
2017. jún. 2. 22:35
 3/6 anonim ***** válasza:
Kiegészítve az előzőt: a három pólusú csati nem mindegyik adapternél azonos. Van amelyiknél a bal oldali a pozitív pólus, van amelyiknél a jobb oldali. Ez az adapter házán van feltüntetve kis rajz formájában. Ha szerencséd van, akkor a levegőben lógó NC bemenetre küldted a 32 Voltot. De én nem javasolnám a további kísérletezgetést, végül is gondolj bele, majdnem 50%-os túlfeszről van szó..
2017. jún. 2. 22:35
 4/6 A kérdező kommentje:
Igen teljesen jogos.
2017. jún. 2. 22:39
 5/6 anonim ***** válasza:
Az is lehet,hogy ha most veszel egy megfelelő adaptert,utána meg vehetsz hozzá nyomtatót is...
2017. jún. 3. 00:32
 6/6 anonim ***** válasza:

[link]

A hozzávaló adapter így néz ki.

Látható, hogy szemből nézve a jobboldali érintkezőn van a 22V, a középső a föld.

Kérdés, hogy amit rádugtál, azon hogy van.

De ahogy elnézem, szerencsédre hülyebiztosra tervezték és a 32 voltosoknak a baloldali lyukban van a kraft.

[link]

Szóval úgy tűnik, hogy ezt megúsztad.

ui:

"A nyomtatóhoz 22v 455mA szükséges, én viszont 32v 625 mA adapterrel próbáltam."

Bocs, de erre csak ez jutott eszembe válaszként:

www.youtube.com/watch?v=xvVSuvi_094&t=21s

2017. jún. 3. 02:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!