Mondanátok nekem jó játékokat erre a laptopra?
Processzor: Intel Core i7-3612QM 2.10 GHz 8 mag
Videókártya:Nvidia Geforce GT635M 2GB
RAM:8GB
Szabad hely:1 TB
Operációs Rendszer: Windows 10 64 bit
Tudom nem egy atomerőmű...
A válaszokat előre köszönöm :D
Legalább műfajt adj meg :D
Lövöldözősből pl Far Cry 3
Story-based kalandokat szereted? pl Life is Strange, vagy Wolf among Us?
Takysoft!
Megnéztem ezt a Life is strange nevű játékot, és nagyon érdekes. Tudsz még ilyeneket?
Ez mind jó csak egy gond van xDD
Cod széria: Az összest kijátszottam ami megy xD
GTA5: Kijátszottam
Battlefield: szintén
Battlefield 1 az kétlem hogy menne..
Dishonored
Dying light
Witcher 3
Call of juarez
Dark messiah
Gothic 3
Half life 2
Prey
Mafia 1,2
Bioshock
Crysis
STALKER
Spore
Dead island
Life is Strange jellegű játékok...
Hát az ismertebbek ugye a Telltale kalandok.
The Wolf Among Us
Walking Dead, Game of Thrones, Tales from the Borderlands, most kijött egy Batman széria, meg Guardians of the Galaxy épp megy.
Ha van playstation-öd, akkor a Heavy Rain ilyesi, meg a Last of Us is (utóbbi hatalmas siker), Beyond two souls is talán, bár azzal nem játszottam.
Fahrenheit (Indigo prophecy), ez van PC-re is.
Aztán vannak még a "sétaszimulátorok"
Gome Home-ot sokan szeretik, én még nem néztem.
Ellenben a Firewatch speciel elképesztően jó. Ahhoz képest, hogy nem egy pörgős játét, olyan storyja van, hogy kb tűkön ültem.... abban a 2-3 órában, ameddig tartott (sajnos nem hosszú)
Ha esetleg hajlandó vagy az igazi régi kalandjáték stílusba is belekóstolni, akkor a Syberia szerintem egész jó kezdés lehet. A hangulata picit hasonlít a Life is Strange-hez (legalább is jobban, mint a nagyon beted, bár zseniális Monkey Island sorozatnak XD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!