A videókártya garancia kiterjed arra ha "megfő" a videokártya?
hogyan fő meg? belevágod a babgulyásba?
Ha ratyi a házad és nem szellőzik rendesen meg panelben 50 fokban hajtod és behal, így jártál.
A garancia csak a normál használat melletti esetleges önhibán kívüli meghibásodásra vonatkozik. Vehettél volna normálisan szellőző házat, ahogy senki se mondta 40-50 fokban kell halálra hajtani.
Ettől függetlenül megkérdezed azt a boltot ahol vetted, lehet cserélik, javítják, de elég kicsi rá az esély, mivel a folyamatosan magas hőfokon való működtetésért te vagy a felelős (mai világban lehet venni klímát, porszűrős házat stb).
Elso Pentium G4400-emet megfoztem 5.2GHz@1.55V-al,egy szerencsetlen Arctic freezer 7 volt csak rajta.
Kicsereltek gond nelkul,pedig a garilapon ott viritott mellette a Z170-es lap is,de nem raktak ossze.gyari hutot persze azert gyorsan raraktam fel percre,mintha hasznalva lett volna :D
Azota a masodik vigan megy 4.6GHz@1.32V-on,meg jobbat is kaptam.tanulopenznek elmegy,mondjuk nem en fizettem xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!