Hogyan hallhatnám jobban a trappot CS:GO-ban? (Több lent)
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Nem régen megvettem a CS:GO-t. Nincs is vele semmi baj, szépen fut. A fülesemmel van egy kis baj. Már csak azt hallom, ha közel van az enemy. (Ami azért elég nagy gond :D ) Ugyan azzal a fülessel liveot is szoktam nézni. A live közben simán hallom a trappokat.
Mit kéne tennem ahhoz hogy a játékban is rendesen halljam a trappot. (Nem lehet kérdőjel) Esetleg át kellene valamit állítaná. (Nem lehet kérdőjel)
A válaszokat előre is köszönöm! :)
2017. máj. 31. 16:04
1/3 anonim válasza:
A játék maga úgy van megcsinálva hogy csak akkor hallhatod a másik játékos mozgását ha egy megadott sugáron belül helyezkedik el, ami eleve nem túl nagy. Tapasztalt játékos pedig eleve azt a taktikát használja hogy a shift nyomásával lépésenként mozog amikor is le van némítva a mozgás hangja (ilyenkor legfeljebb azt hallhatod ha újratölti a fegyverét).
2/3 A kérdező kommentje:
Igen, azt tudom. De vegyük alapul mondjuk a Mirage-ot. Megyek shortról B-re közben trappolnak bent apartmanban. Liveokban, videókban simán meghallom, játék közben meg alig.
2017. máj. 31. 20:48
3/3 anonim válasza:
Nagyon sok számit azon, hogy milyen közel állsz a falhoz, meg halkitsd le a felesleges dolgokat (zene stb...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!