Miért lettek ennyire falkapva?
Eddig mindenki az intelt istenítette hogy az amd egy sz*r most meg csak a ryzen!
Ennyivel nem jobb hogy mindenki ilyen nézőpontváltásba megy!!
Már azt várom hogy az új i5 akár i7-ekre azt írjátok "hulladék kategória"...
"Én amit néztem bencmarkokat nem volt jobb a ryzen (1500x) mint az i5(7500) sőt jobb volt az intel... "
Az 1500x pont nem tartozik a jó ár-érték arányúak közé. Az 1600 és az 1700 a két ütős proci. Akkor meg még jobban, ha beleszámolod, hogy a CM 212 Evo-val egyenértékű gyári hűtő jár hozzájuk.
Úgy tűnik, kiválogatod magadnak az Intelnek kedvező méréseket. Kognitív disszonancia...
Vegyél olyat nyugodtan. Nem rossz, meg szabad használni. Csak így itt kérdezgetni tök felesleges, hiszen nem a téma megvitatására törekszel, hanem kötekedésre.
Egyáltalán nem azt akarok csak érveket keresek hogy miért írja/mondja mindenki annyira jónak és olcsónak holott az én észrevételem alapján nem hogy nem jobb hanem rosszabb!
Játékban legyőzi az intel de vannak olyan programok amik nem szerepelnek jobban a amd-n pedig elvileg sokkal jobb vágásra,programozásra stb.
Eddigi érvek nálam mind hamis volt,és kíváncsi volnék hogy mi vezet titeket arra hogy jobb??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!