Ha az 1TB-os Winchesteremet kettőválasztottam, majd formázáskor töröltem az egyiket, (legyen most F) akkor azt a Recuva vissza tudja valahogy szerezni?
Figyelt kérdés
Régebben a gépemben az 1TB-os winchester ketté volt választva, egyik, a C 400GB-ra, másik, az F 500GB-ra. Újratelepítéskor, formázáskor az F-et töröltem, most nincs kettéválasztva, csak C van, ami 900GB (Ugye azért 900,mert 1TB az nem pontosan 1000GB, hanem 931GB,mert nem 1 a váltószám). Az F-en volt néhány kép, amit Recuva-val vissza tudnék szerezni, de F meghajtó már nincs. Így van valami lehetőség/esély visszaszerezni?2017. máj. 27. 10:40
1/5 anonim válasza:
Küldd rá a progit aztán kiderül..
2/5 A kérdező kommentje:
Mármint mire?
2017. máj. 27. 10:52
3/5 anonim válasza:
Easeus data recovery tool visszahozza. Be kell állítani a fájltípust, esetedben a képet, és lefuttatni a visszaállítást. A legtöbb esetben sikeresen visszahozza a törölt képeket.
4/5 A kérdező kommentje:
És ennél nem baj, hogy az F meghajtó törölve van?
2017. máj. 27. 11:22
5/5 anonim válasza:
Nem baj,a jelenlegi partíciódat kell átvizsgálnod, gondolom C jelű, ha most nincs felosztva. Ami a vinyón volt azt visszaállítja,függetlenül attól hogy melyik partíción volt,elvégre fizikailag ugyanaz a merevlemez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!