Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek mi lehet a probléma?

Szerintetek mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés
Van egy Fujitsu Siemens Amilo L7310gw típusú laptopom. Az a problémám vele, hogy az egyik bekapcsolásnál egyszercsak elkezdett blank screenelni és újraindította magát sokszor (8-9x) aztán az utolsó ciklusnál bekapcsolva maradt, csak a power meg wifi ledjei világítottak és nincs semmi kép, és csak a teljes áramtalanítással lehetett lekapcsolni.
2010. máj. 17. 13:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Vannak számítógépboltos weboldalak, ahol tehetsz fel szakmai kérdést, szerintem kérdezd meg több helyen, és ha a válasz ugyanaz (de nem az, hogy vidd be hozzájuk :)), akkor vsz. az lehet a megoldás.
2010. máj. 17. 14:26
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem meg a gépnek nincs semmi baja,az oprendszerét újra tenném és valószínűleg ettől újra jól működne.
2010. máj. 17. 20:26
 3/3 anonim ***** válasza:
én is egy format c:-ra szavazok
2010. máj. 17. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!