A tápegységem elegendő ehhez a videókártyához?
Figyelt kérdés
Sziasztok, segítségeteket kérném.
Konfigurációm:
i5-7500
8gb ram
Táp: EVGA 100-W1-0600 600W
ehhez szeretnék venni videókártyát még hezitálok pénzügyileg meg úgy választási téren is viszont egy GTX 1050ti vagy rx 460 vagy esetleg rx 470 jöhet szóba. Ezek közül szerintem rx 470 tudja a legtöbbet viszont azon gondolkoztam a tápegységem elfogja bírni ezzel a videókártyával a konfigot? Olyanokat hallottam hogy ha nem ad elég löketet a videókártyának a táp játékközben akkor jó esetben a gép konkrétan leáll. Ezt szeretném megelőzni a kérdéssel. Köszönöm a válaszokat.
2017. máj. 25. 02:58
2/3 anonim válasza:
Egy BQ Pure Power 10 400W jobb választás.
3/3 anonim válasza:
Van nála jobb táp de ez ia tökéletesen elfogja vinni ez a tap nem rossz egyáltalán nem veszélyes kategória. Ha megvan nem kell másik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!