Ti milyen gépet raknátok össze a helyemben (bővebben lentebb)?
Most akarok venni egy új gépet és nem tudom, hogy milyen érné meg a leginkább.
Amit szeretnék a géppel kapcsolatban:
- Intel+GeForce gép legyen
- A lehető legjobban futtassa a legújabb játékokat
- 300.000 forintos keretet ne lépje túl
- Minimum 250GB SSD
Innen szeretnék rendelni, és itt lehet gépeket összerakni:
Nézegettem ezt: [link] _page2_mod/22/reset .
Erről mi a véleményetek? Ha SAMSUNG 250GB 850 EVO SSD-t teszek bele, akkor még belefér a keretbe. Nem igazán értek a gépehze, ezért nem tudom hogy ez az SSD belepasszol-e az alaplapba, illetve, hogy ez így a legjobb választás lenne-e játékra?
Bónusz kérdés: [link]
Ez a monitor jó lenne ehhez a géphez?
Köszönöm az időtöket!
Így van ahogy a 4. mondja. A keretbe i7 7700K nem jönne ki, i5-öt meg nincs értelme venni(kivéve annak akinek van hozzá alaplapja) az Amd Ryzen 5 létezésének köszönhetően. Egy 1500x ugyan ott van játékokban, mint egy i5 7500, viszont alacsonyabb CPU kihasználtság mellett. Míg egy i5 7500 100%-on fog menni 80 FPS mellett, addig egy 1500x 75%-on fog kb szintén 80FPS mellett és nem fogja meghatni a procit ha te még csinálsz jó pár dolgot a háttérben (míg az i5-ben mar nem lesz tartalék). Szóval olcsóbb is, erősebb is, igy az 1500x-et ajánlom.
Amúgy a z270-es alaplap szorszózáras proci mellé tényleg felesleges.
Az a gtx 1060 95K-ert elég drága...
A 600W-os tápegység szintén felesleges. Annyiért már kapsz egy Be Quiet! Pure Power 400W-osat ami sokkal jobb minőségű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!