Nem tudom elindítani a Biost a billentyű miatt mit csináljak?
Figyelt kérdés
Újraszeretném telepíteni a Windows 7 ultimatet de nem tudom mert hiába nyomkodom az F2-t nem jön be a bios mert addigra még nem kapcsol be a billentyű csak már akkor kapcsol be amikor azt írja ki hogy A windows indítása de onnantól már nem tudok belépni a biosba. Szerintetek mit csináljak? belehet állítani hogy gép indításkor automatikusan bejöjjön a bios?2017. máj. 23. 20:35
1/4 anonim válasza:
A BIOS kezeli a billentyűt, mi az hogy nem kapcsol be?
Nem lehet hogy másik billentyűvel kell?
Milyen márkájú gép?
Van ahol le lehet tiltani a BIOS-t Windows segédprogival, pl Toshiba Tecra gépeken.
2/4 anonim válasza:
Nem kell feltétlenül bios, lehet hogy elég neked a boot menu is. Talán f12. De ha tényleg a billenytűzettel van gond, akkor vegyél egy ps2 csatlakozóval ellátott billentyűzetet!
3/4 anonim válasza:
Ha jól sejtem be van kapcsolva BIOS-ban a fastboot, így nem tudsz gombnyomásra belépni. Kell egy CMOS reset és utána lesz F2/DEL-el lehetőséged belépni.
4/4 anonim válasza:
Az utolsónál van a pipa, fast boot opciót bekapcsoltad és USB billentyűzeted van. Megoldás bios reset és visszaállítod vagy használsz ps2 billentyűzetet.
Van olyan lap ahol lehet manuálisan állítani az USB eszközök felismerését, azt szedd le auto beállításról és engedélyezzed, lehet hogy segít!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!