Ez a konfig elég lenne?
Sziasztok! Összeraknék egy gépet, csak nincs túl nagy keretem hozzá. Egy I5 2400-ra, egy 4GB-os RX460-ra, és 8GB rra gondoltam. Amire használnám az CS:GO, Battlefront, Photoshop 2017 CC, Microsoft Visual studio, és nagyvonalakban ennyi. A grafika egyáltalán nem lényeg nekem, csak egy normális FPS számot adjon
Informatikát tanulok, de gondoltam megkérdezek valakit, akinek vannak tapasztalatai ezekkel a hardverekkel. Válaszokat előre is köszönöm.
A G4560 elég jó, azt nem tudom, hogy neked mi számít normális FPS számnak, de Battlefrontban 90FPS felett lenne azzal a procival az átlagod egy normális videokártyával.
Ha a keretbe belefér akkor mehet mellé egy RX 570 esetleg 1050ti :D
Tápegységed milyen van? Azon ne spórolj!
Normális FPS szám függ a játék típusától. :D FPS játékokban 60, TPS-ben 40 kb. :D Más videókártya nem tudom, hogy kellene, hiszen ezt az Rx460-at sem használnám ki
:D Tápom még nincs, de minimum egy 500W-osra gondoltam. Általában nem játszom, hanem inkább fejlesztek, vagy éppen írok, design-olok . :D Talán még Rust-oznék, és Squad-oznék
:D
OFF:
Na látom megjöttek a pirosak, ami nem is lenne baj csak ezek szerint a válaszom haszontalan.
Szóval én ezzel be is fejeztem a válaszolást.
Az ember megpróbál segíteni mégse fogadják meg a tanácsokat, sőt a végén már a válaszoló hülye...
További sok sikert a többi válaszolónak!(aki még itt marad egyáltalán)
Értem is már hogy sokan miért hagytál el az oldalt és teljesen jogosan.
(ez nem neked szólt kérdező)
Tápnak bőven elég egy minőségi 400W-os is.
be quiet! Pure Power 10 400W
Ha a keretbe nem fér bele, akkor esetleg egy
be quiet! Pure Power 10 300W
Rx 460-gtx 1050/1050ti mellé még elég lenne a 300W, de a későbbi fejleszthetőség érdekében jobban járnál a 400-assal.
Egy XFX Pro 450W is jó választás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!