Kompatibilisek ezek? Miert nem indul?
Figyelt kérdés
Asrock b150m pro4s alaplaphoz G4560 lga 1151es procit es Adata 8GB XPD Ddr4 2400MHz ramot vettem de a gep nem indul. Ventillatorok felporognek de monitor nem kapcsol be. Se az integralt sem pedig (tobb)pcie kartyaval. Mi lehet a baj?2017. máj. 21. 06:30
1/7 anonim válasza:
Régi vagy frissített BIOS van fent?
2/7 A kérdező kommentje:
Uj az egesz. Nem tudom megnezni a bios datumot. Es nem is igazan tudom, hogy igy lehetseges-e egyaltalan frissiteni.
2017. máj. 21. 06:38
3/7 anonim válasza:
Kölcsön kell kérned egy régebbi procit, beletenni, és frissíteni a BIOS-t. Ha senki ismerősnek nincs, vidd be egy számtech boltba az alaplapot.
4/7 A kérdező kommentje:
Most tenyleg lehet hogy ilyen baja van?
Most nem azert de, bar nem irtam le hogy egymasba fogom rakni az alkatreszeket. Es tesztelest vagy osszeszerelest sem kertem. Bar hazat nem is vettem. De azert beveheti a legnemesebb testreszem az a bolt, aki igy elkuldte. Ha ez a baja. Mert hibas lehet valami, na de igy....
A valaszotokat azert nagyon koszonom!
2017. máj. 21. 06:50
5/7 anonim válasza:
Ha szóltál volna hogy frissítsék akkor megcsinálták volna, mindenhol megcsinálják. Ha szó nélkül megcsinálják akkor meg azon háborognál hogy hogy volt pofájuk kinyitni a dobozt, meg hogy biztos használt szemetet sóztak rád.
6/7 anonim válasza:
Habár teszem hozzá nem az ő felelősségük, hivatalosan a b250 lapok támogatják ezeket a procikat, b150 csak bios frissítés után.
7/7 A kérdező kommentje:
Irtam is hogy nem kertem ilyesmit!
2017. máj. 21. 07:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!