Valaki segítenie hogy miért nem töltődik a laptop akkumulátorom?
Fenn van a töltőn a gép, de azt írja hogy "csatlakoztatva nem töltődik"
már próbáltam mindent, újra indítottam a gépet, kivettem az aksit, töltő is csatlakozik stb..
próbáltam az eszközkezelőben új drivert keresni, de nem is mutatja az aksit
talán még két hónapja sincs hogy vettem a Laptopot nem valószínű hogy hardveres hiba lenne, legalábbis nagyon remélem
asus x550vx-dm069d laptopom van
97%
már kb 35-40 perce
Azért nem töltődik, mert 5% különbséget enged meg a beállított maximumtól az elektronika.
Nálad a max. 100%, tehát addig nem fog tölteni, amíg magától le nem esik 95%-ra. (napok, hetek, ha folyamatosan töltőn van)
6
Ez sok-sok téves információn alapuló sületlenség.
Az új laptopok is ugyanúgy 100%-ra töltenek, mint a régiek. 5% esés az, amíg nem kapcsol be a töltő, hogy ne legyen ki-be kapcsolgatás.
Jobb laptopokon állítható, hogy meddig engedje tölteni az akkut az elektronika, ez jellemzően 60%. Persze ha folyamatosan töltőn van, akkor is csökken 1-1%-ot naponta/hetente, ha leér 55%-ra, akkor visszatölti 60%-ra megint.
Onekey Optimizer Lenovo laptopoknál kezeli ezt szoftveresen, 60%-ig engedi tölteni az akkut, ami az ideális neki, ha állandóan hálózatról megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!