Unlimited pittyegés és random események?
Probléma a következő.
Utóbbi 1 hónapban a gép nem akart indulni. 2 eset fordult elő.
A: Kapcsolás után csak jár a gép, se kép se hang
B: 30/1 alkalommal amikor a GIGABYTE feliratnál kifagyott.
Mind2 esetben a RESET gomb megnyomásával sikerült elindulnia.
Utóbbi 1-2 hétben azonban egyre több alkalommal kellett használom a RESET gombot, volt hogy 3x indítottam újra a gépet, mivel már az elején leállt.
Poros volt már a gép, gondoltam kitakarítom, amennyire tudom.
Ventilátorokat, porszűrőket, valamint CPU hűtőt kitakarítottam amennyire tudtam.
Visszarakom a gépet a helyére, minden alkatrész a helyén volt, majd bekapcsolás után a gép 15-18 rövid pittyegést adott le, majd kikapcsolt és újraindult.
Próbálgattam ott a tápot lekapcsolni hátul meg mindent és nem ment....
Ráhagytam 5 percre bekapcsolom. Lead 15-18 pittyegést, gép leáll-->elindul-->20-25 pittyegést lead-->kikapcs-->elindul-->monitor tetején UEFI Bios felirat jelenik meg és megáll mindenféle pittyegés nélkül. Reset gomb--->majd elindul megint-->Gigabyte feliratnak bejött a fele 1 rövidke csippanás-->No Signal-->Gigabyte felirat bejött-->1 rövid csipogás-->elkezd bootolni.
Mitől lehet ez?
Hivatalos oldalon erről nem is beszélnek, hogy lenne-e ilyesmi hibakód. MI lehetett ez?
Chieftec CTG 550W táp
i5 4440
r7 370 4G Nitro
Gigabyte HD3 alaplap
Az alaplap 2016 január közepén lett véve, mert az előző lehalt szilveszterkor.
r7 370 2015 augusztus közepén cserélve lett mivel a korábbi r9 270x kártya meghalt.
A gép maga 2014 július 7-i vásárlású.
Jelenleg a VGA a Forza Horizon 3 alatt artifactolt, de a Motorsport 6 alatt gond nélkül ment minden. MI lehet a gond?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!