Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » RAM átalakító, ilyen létezik?

RAM átalakító, ilyen létezik?

Figyelt kérdés

[link]

Létezik ilyen átalakító, csak pont fordított változatban?

2017. máj. 16. 23:01
 1/7 anonim ***** válasza:
Úgy érted, ami a nagy memóriát "kicsivé" alakítja? :D
2017. máj. 16. 23:11
 2/7 anonim ***** válasza:
Forditott valtozatban? Aztan meselj mar, a 2x olyan szeles, azaz normal meretu memoriamodult hogyan tenned be a SO-DIMM helyere, pajszerral?
2017. máj. 16. 23:12
 3/7 anonim ***** válasza:
És hogyan gondolod betenni mondjuk egy laptopba az asztali memóriát? Nem egyszerűbb akkor már laptopba való memóriát venni ami bele is fér?
2017. máj. 16. 23:17
 4/7 MGéza ***** válasza:
#3: de egyszerűbb, ez mondjuk SO-DIMM to DIMM átalakító, tehát notebook memót desktopra, mondjuk én értelmét nem látom. Fordítva meg végképp nem lenne értelme, eleve egy laptop ram slotjai méretüknél fogva nem asztal méretűek fogadására vannak tervezve.
2017. máj. 17. 05:27
 5/7 anonim ***** válasza:

Még ennek az átalakítónak sincs sok értelme, mert ha laptop ramod van, még mindig olcsóbb eladni és venni asztali ramot, mint a laptop ramhoz egy ilyet.

Fordított változatban meg aztán végképp nincs értelme, mert egy laptopba átalakítóval nem fog beférni az asztali ram.

2017. máj. 17. 08:49
 6/7 anonim ***** válasza:

"Még ennek az átalakítónak sincs sok értelme, mert ha laptop ramod van, még mindig olcsóbb eladni és venni asztali ramot, mint a laptop ramhoz egy ilyet."

én igencsak örültem volna egy ilyennek ha tudom hogy létezik

kaptam egy cipős doboz laposramot próbáljam ki ja nem is volt para szétkapni a lapost 200 alkalommal és 200X összerakni

(igen kénytelen voltam telibe összerakni mert nem csak lecsavarok egy műanyag fedelet és ott a slot laposom volt)

2017. máj. 17. 09:07
 7/7 anonim ***** válasza:
Bocs, de ram tesztben nem az a sok idő, míg szét és összerakod a ramot. Egy teszt legjobb esetben is minimum fél óra, mérettől és sebességtől függően.
2017. máj. 17. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!