Elfutnának ezek a Játékok a gépemen?
Figyelt kérdés
gépem: nvidia gt 730 2gb ddr5
6gb ram (ddr3)
Alplap: dell studio xps 8100
Táp 500w
Processzor : I5 3,2 ghz
A játékok: gta V, minecraft, csgo, battlefield 3\4
2017. máj. 16. 19:33
2/9 MGéza válasza:
Felbontástól függ, HD-n még úgy-ahogy elmegy a Gt730, ram szűken elég, proci jó bármire. De ezzel a videokártyával FHD-n már nem próbálnék meg játszani, az csak kínszenvedés volna.
3/9 A kérdező kommentje:
HD elég a gtq v hoz ...
2017. máj. 16. 21:25
4/9 anonim válasza:
A proci pontosan melyik I5? Egyébként elfutnának, de valószínűleg játszhatatlanul lassan, főleg a Battlefield 4. A videokártyát eszméletlen gyenge már manapság, meg igazából megjelenésekor sem volt egy igazán játékra való videokártya.
5/9 A kérdező kommentje:
Nem értem miről beszéltek ... Az nvidia gt 730 2 gb egy erős kártya ... Nem mai modell de játékra tökéltes, ahogy interneten láttam, nem tudom, miért fikázza mindenki ...
2017. máj. 17. 07:06
7/9 Bandi1214 válasza:
Talán nézd meg a felbontást. 1280*800 és épphogy megvan a 24 fps. Ez egy ku*va gyenge kártya, játékra min. rx460 vagy használtan gtx750ti/gtx950.
8/9 anonim válasza:
A GT 730 minden csak nem erős kártya és amint korábban is írtam megjelenésekor sem volt túlzottan alkalmas játékra. Ha ma normális minőségben és élvezhetően játszani akarsz akkor minimum RX 460 vagy GTX 1050. Ezek olyan 30 ezertől kezdődnek.
9/9 A kérdező kommentje:
Nem fogok 30000 et kolteni egy kártyára... :D a gta v höz csgohoz tökéletes ez a gép :D
2017. máj. 17. 20:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!