Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Debian alapú linuxra milyen...

Debian alapú linuxra milyen proci hőfokmérő szoftvert tudtok?

Figyelt kérdés

2017. máj. 15. 20:41
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Huh, egész elmerültem ebben, meg "elkalandoztam" a terminalban erre-arra még, nagyon szépen köszönöm mindenkinek!

Különösen az előzőnek, illetve előző kettő válasz különösen jól jött, még mindig főleg a sensors parancsot bámulom, nagyon sok, érdekes adat megtudható vele. :)

Persze bárkinek további bárminemű idevágó javaslata ötlete lesz még bármikor a közeli-távoli jövőben, nyugodtan megírhatja, köszönöm. :)

2017. máj. 15. 22:25
 12/14 anonim válasza:
Az lm-sensors -ra épülő grafikus felület futtatásához telepítsd az xsensors csomagot.
2017. máj. 16. 09:33
 13/14 anonim ***** válasza:

Grafikus desktoptól függően widget-ek is vannak, az asztalon futnak az ablakok mögött. Vagy akár tálcára tehető is van.

Pl:

[link]

2017. máj. 16. 10:39
 14/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm az utóbbi válaszokat is. :)

További, kapcsolódó kérdésem, hogy debian alapú linuxon hogyan lehet monitorozni egyfelől a hdd használat időpontjait, másfelől azt, hogy adott pc mely időpontokban kapcsolódott internetre?

Vagy ha eleve monitorozza (amit feltételezek), akkor hogyan tudom parancssorból lekérdezni?

Minél egyszerűbb megoldás kell, telepítés nélkül, mivel régi oprendszer verzióm van, és nem frissíthető, több okból, valamint nem támogatott már a frissítése amúgy se, idén.

2017. máj. 18. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!