Hány Wattos Tápegység kéne ehhez a BESTIÁHOZ?
CPU: Intel Core i7-3770K
RAM: 2x8GB DDR3 1600MHz Kingston HyperX Beast
HDD: 1TB WD + 240GB Samsung Solid State Drive
VGA: Gigabyte Geforce GTX 770 2-way SLI
Ez lenne a gép 2 évig dolgoztam érte minden alkatrész megvan... KIVÉVE A TÁP!!! Milyet ajánlotok Max húszezerből?
#21.Már többször is leírtam hogy ide normális minőségű táp kell de látom a kérdező nem foglalkozik vele.
A következő kérdés:
Áramszünet után nem indul el a számítógép, mit tehetek...
#19: GTX 1080 tulajként szerinted mennyire vagyok irigy a 770 sli-dre? :)
Ha összvissz 10 ezerbe fájt, akkor még szép, hogy jó üzlet volt az sli. Csak ezt a kérdésben nem említetted.
Válaszoló 205-nek.....
Mindig osztod az észt, de egyszerűen nem vagy képes elolvasni és értelmezni a szöveget.
Raider II. szériát írtam, ami a piacon kapható egyik legjobb DC-DC konverterrel rendelkezik, nem mellesleg ezt elektronikát használja a BE quiet a Pure szériánál is szóval ne írjál sületlenségeket!!!
#25.Akkor mutass róla egy tesztet, akkor elhiszem.
Igen, a Pure Power 9 széria is szar volt, nem véletlenül.(a 10 már teljesen jó táp)
De amúgy még is te vagy az aki specifikációk alapján ítélsz meg egy tápot, legalábbis a táp ajánlásokból az jön le.(Maxpro, Masterwatt és a Hyper az belépő kategória, hiába 700W-os!)
Ilyen sötét kérdezőket, megéri az SLI mert korábban is az volt :))) TAPS-TAPS
Teljesen k_rva mindegy, hogy ingyé volt-e vagy sem a két kártya, akkor is baromság. Ha ingyé volt akkor is el lehet adni pénzééé, nem?
Nem fogod fel, hogy a játékok skálázódása nem 100%? Időnként van egy önfejű ökör aki azt gondolja hmmm veszek egy kártyát majd ha gyenge lesz veszek mellé még egy ugyanolyat. Van játék, ami 95%-ban skálázódik, oké, lesz ami 0%-ban, lesz ami 75%-ban. Ha a kettő piaci árán kapsz egy +50-60%-al erősebb kártyát, akkor már jobban jársz azzal átlagban, dacára, hogy lesz játék ahol majd az SLI jobb lesz.
Az RX-580 8GB teljesítményét egyébként soha nem fogja majd be a 770SLI. Arról nem is beszélve, hogy a vram nem duplázódik. Tehát csak a 2GPU számítási teljesítménye növekedik, de a vram az nem. Magyarul lesz egy GTX-970/980 teljesítményed, 2gb vram-al. Ami csak annyit jelent, hogy a medium grafika lesz neked a max szépségben. Megéri :D
Ilyen buták az emberek általánosságban, iskolapélda vagy. Megkapod a hasznos tanácsot, amit persze magasról lesz_rsz mert ugye te jobban tudod. És akkor még azt mondod hogy mi OFF-olunk. Ingyen kapod az ötleteket, hogy a pénzed a leghatékonyabban költsd el és még te vagy pökhendi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!