Mennyivel erősebb egy Intel I5 4460 egy AMD A10 7890K-nál?
Nem vagyok érintett, Haswell procim van. De egy processzor teljesítményt nem csak a játékban nyújtott(szálankénti) teljesítményben mérünk.
Gondolom ezért más a Passmark, meg a véleményed. Én csak azokat nézem. De ha gondolod nézd át Te is. Az, hogy az AMD éppen mit csinál, azt meg pont lesz@rom.. :)
#14: az FM2 nem mellékvágány volt, hanem az AM1/FM1 vonalon elkezdett all in one asztal pc-k piacát célzó foglalat folyamatos fejlesztésének végeredménye, amit az erős IGP miatt játszani is vettek sokan, mivel nem volt akkoriban még sok embernek FHD monitorja, leginkább a HD számított elterjedtnek az meg lazán bírta.
Kérdező: az Intel sokkal erősebb, de csak dedikált videokártya használata esetén, viszont újonnan igen rossz vétel. Akkor jó vétel, ha kevés a pénz és mondjuk csak alaplapot és cpu-t akarsz venni.
Mellékvágány, mert nem a játékosokat célozták? Az igen.
Amúgy nem értem minek csinálnak buszokat, nekem csak autóra van szükségem, ekkora baklövésre régen nem láttam példát, hiszen az én igényeim az egyetlenek.
Az IGP szar az Intel procikban, casual játékosoknak tökéletes választás valamelyik AMD APU, olcsóbb mint a legolcsóbb Pentium a legolcsóbb használható kártyával(és összességében jó eséllyel jobban is teljesít). Van erősebb processzor\kártya? Természetesen. Azonos\hasonló áron is van? Nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!