Gyilok91 kérdése:
Mi okozhatja ezt a cpu ingadozást? Itt ezen a felvételen lehet látni, hogy azonos időközönként jön elő.
2017. máj. 13. 19:58
11/17 anonim válasza:
Nem tudom. MSI 970 Gamingben is szarakodott nálam, bár az az FX 125W TDP értékkel bírt.
Tényleg nem tudom, hülyeséget meg nem akarok írni. A hibád is egy olyan dolog, hogy egy videó alapján gondolok erre, ezt azért alaposabban meg kellene kínozni, de 95%, hogy az alaplap miatt van.
Tégy ahogy gondolod, de én pattintanám el az egészet és Intel.
12/17 A kérdező kommentje:
Nézegettem az Intelt, de sokkal többe kerülne az átváltás mint ha vennék egy másik alaplapot.
2017. máj. 14. 11:27
13/17 anonim válasza:
Igen, talán kicsit több, de a teljesítménye... I5 a hardveraprón(4440,4460) 35-40 között, plusz 15 körül az alaplap. De érdemes volna elgondolkodni rajta, addig amíg az FX platformért kapsz valamit. Arról nem is beszélve, hogy egy Haswell magonként azért jóval erősebb, mint egy FX, ezért jobb teljesítményt kapsz a játékokban.
Vagy hagyod így, és együtt élsz a problémával, de valóban elég zavaró.
14/17 A kérdező kommentje:
Nem vagyok fps maximalista, így elég lenne a fix 30 is. Ezért megelégednék egy olyan alaplappal is ami stabilan használná a procit.
2017. máj. 14. 11:41
16/17 anonim válasza:
Ha jól látom, ez 6+2, ez jobb lehet, de nem merek mondani semmit.... :)
17/17 A kérdező kommentje:
[link] Na ezzel az alaplappal már nem lesz gondom ugye ? Ez 8+2-es
2017. máj. 14. 14:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!