Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért kapcsol ki a gép bekapcs...

Miért kapcsol ki a gép bekapcsolás után de még bootolás előtt?

Figyelt kérdés

MSI B150M Bazooka Plus alaplapom van Intel Pentium G4400-as processzorral, Kingston HyperX Fury 8GB rammal és Egy r7 250-es videókártyával és persze SSD-t használok, Kingston SSDNow UV 400-at meg egy Samsung HDD-t, az SSD-n van a rendszer meg pár játék.

Mikor bekapcsolom még az MSI logo előtt kikapcsol a gép, napi 1x általában hosszabb kikapcsolt állapot után csinál ilyet azaz általában reggel vagy később ha aznap nincs sokat használva és valaki bekapcsolja. Ezt leszámítva tökéletesen működik a gép, win10 home 64 bites verzió fut rajta. Az illesztőprogramok megfelelőek, a videókártyán kívül az összes hardver illesztőjét az alaplaphoz kapott telepítő CD-ről raktam fel.

2017. máj. 13. 19:02
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Egyik hozzá értő ismerősöm azt mondta járjak utána az alaplapnak is hátha azzal van gond. Most megpróbáltam gyárira visszaállítva mindent, később ha megint jelentkezne a hiba bios update lesz mivel ha jól láttam az első vagy második kiadott verzió van rajta és van vagy 4 frissítése az alaplap biosának. A tápot még nem próbáltam cserélni mert nem volt hozzá kedvem, őszintén nem is akarok bele nyúlni már a gépbe. Ha lehet először azt próbálom meg ami nem jár gép kibelezéssel. :/
2017. máj. 14. 13:22
 12/14 A kérdező kommentje:
Úgy tűnik most megoldódott a probléma. A bios update elég volt. Amúgy tápkábel esetleg ilyet nem okozhat? Amit a táphoz kaptam új kábelt nehézkesen lehetett bekötni a tápra, a régi tápkábelem könnyedén bele ment így most azt használom.
2017. máj. 14. 21:08
 13/14 P.O.C. ***** válasza:
Nem, az nem okozhat ilyet.
2017. máj. 15. 05:56
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a helpet. :)
2017. máj. 15. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!