Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Így jobban mennének a játékok?

Így jobban mennének a játékok?

Figyelt kérdés

Van egy 9250-es ati 128Mb-os videókártyám és van pár játék ami szaggat rajta (doom 3, san andreas, painkiller battle out of hell).

És van az ATI CATALYST(R) Controll center és ha ott:

3D < normál beállítás-nál beállítom nagy teljesítményre, és mindent maxra veszek, akkor szaggatna?

Azért kérdezem, mert nem merem megcsinálni, nehogy túlhajtsam, mert csak egy passzív hűtés van rajta(időnként az is elég meleg)

2010. máj. 16. 11:33
 1/3 Jenci ***** válasza:
Igen szaggatna.Ezek a beállítások inkább a mindennapi megjelenítéshez valók,nem játékhoz.Azokban egyébként is külön tudod állítani a grafikát.Sajnos ennyit bír a kártyád.
2010. máj. 16. 11:41
 2/3 A kérdező kommentje:
Értem... Hát akkor csak játszom minimumon. :)
2010. máj. 16. 14:01
 3/3 anonim ***** válasza:
nekem pedig jól viszi a 9250 a san andreast is meg a painkillert is talán lehet h. szarabb mellette a ramod vagy procid de azér beállítani is lehet jól a painkillert biztos a advancednél kell mindent kikapcsolni a tobbi meg nekem mediumon van és így jól megy mondom csak tudni kell mit hogyan
2010. jún. 29. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!