Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan kell regisztrálni egy...

Hogyan kell regisztrálni egy Apple iPad terméket?

Figyelt kérdés
Weben vettem egy iPad mini 4-et és szeretném regisztrálni, de nem tudok még elindulni sem.

2017. máj. 11. 07:35
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a "de nem tudok még elindulni sem" dolgot azért kifejthetnéd bővebben is.

Mindenek előtt egy Apple ID-t kell létrehoznod, anélkül nem tudod használni az almás készülékeidet. Működő Wifi hálózat kell hozzá.

[link]

2017. máj. 11. 10:09
 2/6 A kérdező kommentje:
Jó lenne magyar nyelvű, mert ugyan leforditottam Forditóval, de eléggé értelmetlen utmutatót kaptam
2017. máj. 13. 10:50
 3/6 anonim ***** válasza:

A jobb alsó sarokban lehet országot váltani (a fenti link esetében), és megkapod magyarul ugyanazt jobban fordítva :-)

[link]

De ha átnézed, rájössz, hogy felesleges, mert maga az eszköz "fogja a kezed", és simán végigvezet a folyamaton, nem nagyon lehet elrontani.

2017. máj. 14. 20:19
 4/6 anonim ***** válasza:
#3: Konkrétan a 63 éves anyám is megcsinálta egyedül.
2017. máj. 15. 00:10
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, a lebecsmérlőket is. Életem első Apple terméke jön a napokban, nem akarom elrontani. Egy ismerősöm mondta, hogy nagyon nehéz. Ezek szerint és ennyi segitséggel könnyen fog menni.
2017. máj. 15. 10:00
 6/6 anonim ***** válasza:

#5: "Egy ismerősöm mondta, hogy nagyon nehéz."

És ez az ismerősöd tud segítség nélkül lélegezni? Mert a fenti művelethez gyakorlatilag semmi mást nem kell tenni, mint megadni az adataidat, és néha az Accept gombra bökni. Ha valakinek ez is nehéz, ott nagy bajok vannak.

2017. máj. 15. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!