Eltűnt hely a merevlemezemen. Mi lehet a megoldás?
Figyelt kérdés
Egy játékot telepítettem,de nem engedett meghajtót választani,így helyhiány miatt a telepítés megszakadt.2 Gb eltűnt.Nincs rejtve,futtattam karbantartót és mindenféle helyfelszabadító progit,de nincs meg.Valami ötlet?2010. máj. 16. 07:48
2/4 anonim válasza:
ez az !! Linux,win7,vista,xp,win98 ? win 2000
a kérdésből kiindulva xp h két 2gb problémázol ...
töröld le a játék mappáját
3/4 anonim válasza:
A Program Files-ben a Temp-ben és a System Volume Information-ban keresném.
Ha ezekben nincsen, akkor csináld úgy, hogy egyesével megnézed a mappákat a C:-n, hogy melyiknek van a szokottnál nagyobb mérete, abba belépsz, ott is megnézed a mappákat, így talán nyomára lelsz.
CCleaner-t is futtattad?
4/4 MaXXeGee válasza:
ha xp akkor ez az elavult rendszer-visszaállítási pontok törlésével és a böngésző mentéseinek törlésével küszöbölhető ki, ha sokat videózol neten azok a videók bizony a c meghajtódon is tárolódhatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!