Mi a véleményetek a HP laptopokról?
Céges gép HP, barátnőm tablete HP. Jó gépek lennének, csak vannak velük apró gondok, amikkel szenvedni tud az ember.
Pl barátnőm tabletén sokszor van, hogy elmegy a wifi. Ilyenkor eszközkezelőben le kell tiltani a drivert, újra engedélyezni kell, és megy. Miért? Fogalmam sincs.
Egyik ismerős HP laptopjára két napig próbáltunk wifi drivert tenni linux alá, holott elvileg jó drivert tett rá alapból. Mint kiderült, ez olyan revision, amihez egy custom kernel modult kellett megfelelő paraméterekkel belőni, amit githubon találtunk, az eredeti driver forkja volt.
Céges gépen folyton lecsatlakoznak az USB eszközök egy fél másodpercre, aztán vissza. Elég idegesítő, főleg, hogy net, monitor, egér, billentyűzet, áram mind USB-n keresztül jön.
Lehet, hogy én fogtam ki pont ezeket, egyébként nagyon szuper mind, de nekem ilyen tapasztalataim voltak vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!