Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi t gondoltok erről a számító...

Mi t gondoltok erről a számítógépről?

Figyelt kérdés
[link]
2017. máj. 7. 21:55
 1/6 anonim ***** válasza:

Kaby lake-es procihoz 2133-mas ramot nem lehet tenni még a wikipédia is ezt írja de ha nem is elég hogy hibás a gép akkor gondolj bele a tápba!!

Szerintem egy többszász wattos minőségi táp van benne amit ha bekapcsolod a gépet nem sül szét a franca??

Inkább keress ennyi pénzért mást mert egy így semmire sem jó!!

2017. máj. 7. 22:46
 2/6 3 napos mákos lecsó ***** válasza:

Nem venném meg, no name táp, gyenge proci.

Hát nekem olyan 122k-ra jött ki az egész, ha minőségi táppal számolsz. De több helyen vérzik az egész. Miért nem G4560?

Gondolom nincs benne valami jó táp :/ Szóval nem venném meg.

2017. máj. 7. 22:48
 3/6 anonim ***** válasza:

Ennyiért inkább valami ilyesmi:

Ház AIO Corporation Bohemian II~5k

Táp be quiet! System Power B8 450W~10-15k

Lap MSI B250M PRO-VD~20-22k

Proci Intel Pentium G4560~15-20k

Hdd Western Digital Caviar Blue~ 15k

Ram Crucial 8GB DDR4 2400MHz~15-20k

Ezek mellé bármelyik 1050ti-t és kész vagy.

2017. máj. 7. 23:05
 4/6 anonim ***** válasza:

#előző vagyok

Ha ha ezekre a cuccokra rádobsz még durván egy 10-est vehetsz jobb ramot hűtőbordásat illetve később ami kell bele egy ssd mert írtó sokat dob a gépeden!

2017. máj. 7. 23:07
 5/6 anonim ***** válasza:

a skynet gagyi gépei újra támadnak.

1. az alaplap túl silány ahhoz, hogy támogatni tudja a 2400MHz-es ramokat (ha már kaby lake procit dobnak mellé).

2. a Pentium G4560 jó vétel, a 4500 nem.

3. a hiedelmekkel ellentétben a kaby lake procik működnek 2133MHz-es ramokkal is. Az már más kérdés ha egy árban van a 2400MHz-essel akkor az jobb, de ugye azt meg a gagyibb alaplapok nem támogatják (ahogy itt is ez van, nem képes OC-s ram slotot kezelni).

4. az az 1TB ssd valami western digital green sh*t lesz, ami jó ha húzza 6 hónapig.

5. táp megnevezése sehol, nem is merném felnyitni mert szemembe röhögne valami akyga, keep out, chieftec iArena stb számítástechnikai hulladék.

5. sehol nem írja a gépházat, hogy sharkoon wg4-et kapnál, csak a képek mutatják, ami meg már az oldalsó képnél elvérzik mert az nem gtx 1050ti kártya van benne, a procin meg van egy tx3 evo hűtő. Tehát nem sok köze van hozzá.

Ez így jelenleg lehúzás, nem venném meg.

Amit írtak neked az jobb.

2017. máj. 8. 15:24
 6/6 anonim ***** válasza:
A wikipédia azt írja 2400mhz-es ram kell hozzá tenni nem ír 2133mhz-eseket!!
2017. máj. 8. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!