Ez a videó kamu vagy hogy lehet?
Ezek valósággal lehetetlen hogy így menjen nem??
A g4560 rx470 duo-m viszi kb így
De a mostani újnak mondtható gépem éppenhogycsak jobban viszi max átlag 45-50 ultrán és ez very high-on viszi 40-45-el!!
Akkor miert offolják szét az amd-t ha kb ugyan azt tudja??
Vannak fanatikus AMD rajongók, nem kell velük foglalkozni. Én GTX1070-et használok, de előtte volt vegyesen AMD és nVidia kártyám is és minddel meg voltam elégedve.
Az rx470 gyorsabb, mint a GTX950, viszont az FX-6300 szerintem gyorsabb processzor, mint a Pentium G4560 és a GTAV zabálja a processzort, szóval lehet ez van a háttérben, vagy drivereket kéne frissíteni, vagy újratelepíteni.
Nem azt mondom hogy rosszul viszi csak hogy mindenki írja hogy u de jók ezek az intelel meg az új pentium procik és egy olcsóbb mint egy pentium proci és sokkal több éves is mégis kb azt tudja!!
Akkor miért ajálnja mindeki ezeket az intel procikat ha nem is olyan jók mint mondják?
Meg érdekes az is hogy a pentium g4560 játékban jobb mint egy fx8350 és alig jobb egy fx4300-tól...hogy is van ez??
Értem köszönöm a válaszokat!!
Csak fura hogy kiad az ember 150+k-t egy gépért még ezeket a mondhatni gagyi amd procit+valami olcsó lapot rohadt olcsón nem több az egész 50k-ból be lehet szerezni...
Ezzel én is így vagyok csak egy régi fx proci szinte hozza a teljesítményét ami valjuk be érdekes azt nézve hogy mennyire ajánlják ezt a procit...
Legalábbis nekem igen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!