Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen egeret vegyek?

Milyen egeret vegyek?

Figyelt kérdés
Egér vásárlás előtt álok. Nem vagyok hatalmas gamer, ezért nincsenek hatalmas igényeim. Szeretném ha jól nézne ki, nem menne tönkre egy év alatt és ha néha leülök pl. COD-ozni, akkor ne azon idegeskedjek, hogy pontatlan az egér, stb. Mit tudtok ilyen célra ajánlani nagyjából 6000 FT-ig?

2017. máj. 7. 11:15
 1/2 anonim ***** válasza:
vedd meg, amelyik kényelmes a kezednek és tetszik is!
2017. máj. 7. 11:33
 2/2 A kérdező kommentje:
Én is ezt tenném, viszont szeretek utána nézni a dolgoknak. Megtetszett egy egér, méret, kialakítás stimmelt. Megnéztem az értékeléseket és kiderült, hogy 1-2 hónap után nem működik a görgő, vagy pl. a bal egér gomb. Ezért gondoltam, hogy megkérdezem, kinek van esetleg jó tapasztalata valamelyik termékkel kapcsolatban, amit bátran is ajánlana. Nem szeretnék zsákba macskát venni :)
2017. máj. 7. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!