Nem értek a számitógép összerakáshoz ti mit változtatnátok rajta? Az ár az 200000 körül maradjon.
Tápegység Be Quiet Pure Power 10 400W legyen.
Azon kívül egész korrekt.
Még egy proci hűtőt keress hozzá, mert az 1500X-hez nem adnak hűtőt.
Nézd azt is, hogy a proci+hűtő árából nem jönne-e ki egy 1600, még esetleg picit ráfizetve. Ahhoz adnak (minőségi!) hűtőt, és jelentősen jobb a teljesítménye.
Honnan veszitek, hogy az x-eshez nem adnak hűtőt?
Ha játékra lesz, jobb VGA kéne ennyiből (rx580 8gb), procinak G4560.
#3.Elhiszem hogy jó az alsó kategóriában a G4560 de miért kéne rá lecserélni a nála 30%-al erősebb Ryzen 5 1500X-t rá?
#2.Adnak az X-hez hűtőt, ez nem olyan mint az Intel a K.
Kérdező:
Alaplapon, léghűtésen és a tápon ne spórolj.
DVD írót szerintem most ne vegyél, abból az 5K-ból lehet egy jobb alaplapot venni.(B350 Mortar jobb VRM-el rendelkezik)
Háznak NZXT Source 210 legyen, azt tele rakod ventikkel és nem lesz vele gond.
Tápnak én az XFX TS Gold 550W-t mondom, így egy kis OC is mehet.
Léghűtés meg mehet bele később, mondjuk egy Be Quiet!Pure Rock kezdetnek.
Szerintem a HDD-t magasról dobd ki és cseréld egy WD Black 1TB 7200rpm 3.5" 64 mb..
Nem nagy az árkülönbség és a dvd író/lejátszót szintén kiveszed akkor tökély lesz
"Elhiszem hogy jó az alsó kategóriában a G4560 de miért kéne rá lecserélni a nála 30%-al erősebb Ryzen 5 1500X-t rá?"
Azért, mert akkor nem csak egy 1050Ti-re futja a keretből, sokkal szebb grafikával és nagyobb FPS-el játszhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!