Miért változott meg az integrált VGA teljesítménye?
Üdv! Évekkel ezelőtt windows 7 rendszerrel használtam a laptomat, mellyel egész jó beállítások mellett tudtam 4-5 éves játékokat még játszhatóan futtatni. Ezután váltottam Windows 10-re, azóta 3D terhelésnél játékok közben drasztikusan csökkent az fps számom.
Szemléltetésnek: Outlast:
-régen normál beállításokon: 15-20fps
-most legkisebb beállítással: 4-5 fps
Mi lehet a gond?
Processzorom típusa: Intel corei5-540M
Laptop típusa: Fujitsu Lifebook S710
Előző vagyok:
Kiegészítés végett még példának hoznám, hogy ennek mégis mi az értelme. Ha átállunk a másik oldalra és lenne egy felső kategóriás masinád Windows 7el. Na ebben az esetben ha Win10-et telepítesz rá pont a fordítottját fogod tapasztalni mint amit most. Jobban fognak futni a játékok mert a szoftver rá van faragva az aktuális hardverre.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Windows 10-es drivert ehhez már nem adtak ki.
A jelenlegi: 8.15.10.2900
Memóriám egyébként 6gb DDR3 sodimm RAM (2+4gb modul)
Akkor, ha jól értettem windows 7-re való visszaállás oldaná meg legegyszerűbben a gondomat. Ezt viszont jelenleg nem szeretném, mert jobbak a tapasztalataim a 10-el egyéb más téren, ami a munkámnál fontos szempont.
Kilátásba helyeztem viszont egy Egpu rendszer építését a közeljövőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!