Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 10 ezerig jó kábelmenedzsment...

10 ezerig jó kábelmenedzsment PC ház?

Figyelt kérdés
Jelenleg Zalman R1-em van de kevésnek bizonyult. 10 ezerig létezik olyan, aminek jó a kábelmenedzsmente? Nem fontos, hogy ablakos legyen de férjen el benne egy 212 Evo.

2017. máj. 4. 19:12
 1/10 anonim ***** válasza:
ha arra gondolsz hogy szépen hátul lehessen elvezetni, nem nagyon.. de ugyebár a kábelmenedzsment miyensége rajtad is múlik.
2017. máj. 4. 19:19
 2/10 A kérdező kommentje:
Arra gondolok. Az se baj ha nem lehet hátul elvezetgetni de mindenképp szeretném lecserélni az R1-et mert kicsi a 212 Evo-nak, illetve úgy a többinek is..:D
2017. máj. 4. 19:25
 3/10 anonim ***** válasza:
Ebben az ársávban a Raijintek Arcadia a legjobb választás.A 212 Evo belefér és viszonylag jó a kábelmenedzsment is.
2017. máj. 4. 19:36
 4/10 anonim ***** válasza:

Az Arcadia nem rossz, de 7-8k-ért. 10k-t már nem ér. A kábelmenedzsmentje szűkös, de használható.

Viszont van Bitefnix Nova 9k-ért, ami jobb nála szerintem, pl. nem lyuggatott a teteje és az eleje ezáltal biztos hogy kevesebb zaj szűrődik ki, szóval a minimum ez. Igaz ebbe nem rakható kifelé fújó dual radiátoros vízhűtés, de őszintén, kell az egyáltalán?

A házadba 160mm magas CPU hűtő fér, a hűtő meg 159mm, szóval... Minek cserélnéd? Unatkozol gondoltad elversz egy kis pénzt?

2017. máj. 4. 20:49
 5/10 A kérdező kommentje:
Nem csak ez nagyon "rezeg" a 2 vinyótól és nem szeretném hogy 1 mm nyomor legyen a ház és a hűtő között.
2017. máj. 4. 21:02
 6/10 A kérdező kommentje:
BitFenix Comrade Window? Azt nem tettem hozzá, de valamilyen módon azért letisztult házat szeretnék. A kábelmenedzsment másodlagos.
2017. máj. 4. 21:06
 7/10 anonim ***** válasza:

Miben zavar ez a nyomor??

Akkor vegyél alacsonyabb hűtőt?? (LC-CC-120)

2017. máj. 4. 21:08
 8/10 A kérdező kommentje:
Te szeretsz nyomorogni bárhol is? Ő sem :D
2017. máj. 4. 21:19
 9/10 anonim ***** válasza:

Mi az hogy nyomorog? Elfér. Nem feszít semmit. Tapasztalat szerint általában több hely szokott maradni, mint ami a specifikációk alapján számítható.

Ha épp hozzáérne, akkor sincs semmi.

Rezgés van? Nézd meg mitől és orvosold. Nekem van 15éves gagyi gépházam és az sem rezeg a HDD-től, ne viccelj már.

2017. máj. 4. 22:01
 10/10 A kérdező kommentje:
A régi ócska nekem sem rezgett, de itt olyan gyönyörűen van megoldva...:D Orvosolom. Egy másik gépházzal.
2017. máj. 4. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!