Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Tápegység miatt kérdeznék...

Tápegység miatt kérdeznék megfelel e?

Figyelt kérdés
Unokatestvérem hozott egy bontatlan EVGA 650 GQ félmoduláris tápot, amit fél éve vett, de végülis nem került használatba. Az enyém egy Chieftec Smart 500W ami ugye nem éppen a legjobb választás volt anno. Kérdés, hogy jó lesz e az EVGA pár évig? Mondjuk a rendszernek elég lenne kb 400w is, de ha már van az EVGA nem vennék újat.

2017. máj. 3. 03:53
 1/5 anonim ***** válasza:

[link]

Itt, és a külföldi teszteken a tápot majdnem a legjobbak közé sorolják. Tier 3 -tól fölfele mindegyik jó minőségűnek számít.

2017. máj. 3. 05:12
 2/5 anonim ***** válasza:
Megbízható,erős táp.12V-os ágán 54A-t tud leadni,így még 2 vga-s rendszerekhez is bőven jó,vagy tuningra.
2017. máj. 3. 11:45
 3/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. Közben én is utána gugliztam melóhelyen, és tényleg jó táp. Mentek a pacsik!
2017. máj. 3. 15:09
 4/5 anonim ***** válasza:
Az árazása miatt nincs sok értelme ilyen tápot venni (G2 csak minimálisan drágább), de ha olcsón adta az uncsitesó, akkor megérte. Chieftec Smartnál fényévekkel jobb.
2017. máj. 3. 23:13
 5/5 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy ingyen van ritkán jár felénk. Amolyan nagy kocka van mindene mi szem-szájnak ingere. Rendes kis fickó. Este be is szereltem a tápot. Tetszik, hogy az alaplapba menő kábelenkívűl mindent le tudok csatlakoztatni ha majd valamikor ki akarom pucolni. Halk, és terhelés alatt is hűvös levegő áramlik belőle hátul.
2017. máj. 4. 03:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!