Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem megy a Winchesterem?

Miért nem megy a Winchesterem?

Figyelt kérdés

aza problémám ,hogy van egy Maxtor vinyóm és valamiért nem akar menni:S:S...van benne egy kisebb vinyó azon van az op.rendszer de a maxtoron meg minden dokumentumom zenék filmek stb...és fontos lenne hogy mennyen...a probléma pedig az hogy bekötöm elindítom felismeri és mielött töltené az xp-t kiírja hogy "vegye ki a lemezt"..ha kikötöm hibátlanul bekapcsol...mi a probléma??válaszokat köszönöm előre:)

bocs kicsit hülyén fogalmaztam:S:)

2010. máj. 15. 12:49
 1/8 anonim ***** válasza:
Így első olvasásra szerintem a jumpereléssel van gond, amin az OP rendszer van,az legyen a primary master, a másik vinyó lehet bármi más, primary slave, sec. master vagy sec. slave. Biosban pedig állítsd be hogy a pri master HDD legyen a first boot device. Ha valamit nem értesz, vagy így se megy szólj
2010. máj. 15. 16:06
 2/8 A kérdező kommentje:
persze világos...megnézem hogy van jumperolva aztán írok hogy mivan:)
2010. máj. 15. 18:52
 3/8 A kérdező kommentje:
jah és köszi a választ:)
2010. máj. 15. 18:52
 4/8 A kérdező kommentje:
mindenhogyan kipróbáltam de sehogy nem akart működni:S:Smostmár fel se ísmerte a gép...mit tudok még tenni??
2010. máj. 15. 19:17
 5/8 anonim ***** válasza:

nem a jumperekkel volt a gond.

Menny be a BIOSba, és tedd a lista élére az indításnál azt a winchestert, amelyiken van a windowsod.

2010. máj. 16. 10:47
 6/8 A kérdező kommentje:
az van az "élen" aztán cd-rom és az "A" meghajtó,mivel csak ilyen sorrendbe tudom rakni hogy a "c"legyen mindenképpen az első...na de amúgy aza winyó megyi csak az nem amin a fájlok vannak vagyis a "D" meghajtó...azért köszi;):)
2010. máj. 16. 14:14
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hol nézted, a BIOSban nincs se A se C se D meghajtó. Az indításnál (boot order vagy hasonló) kell kiválasztani, és nem betűket ír, hanem a vinyód fajtáját... :)
2010. máj. 16. 17:48
 8/8 A kérdező kommentje:
ilyennel még nem találkoztam...de majd megnézem köszi a választ:)
2010. máj. 16. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!