A pendrive-om nem működik, mit csináljak vele? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Sandisk Cruzer U3 8gb-os pendrive-om van és ha bedugom az usb-be elkezd villogni, ami nem is baj mert ezt kell csinálnia, de a gépem azt írja ki, hogy nem lehetett felismerni az usb eszközt. Hiába viszem más emberek számítógépén, laptopján sem működik. Mit csináljak? A dobozát nem találom hogy visszavigyem a boltba, szétszedni pedig nem akarom, meg amúgy se hiszem hogy azzal jó lenne. A válaszokat előre is köszönöm.2010. máj. 15. 11:43
1/5 anonim 

válasza:

Szerintem elromlott a pendrive.
Korlátozott az élettartamuk, ilyenkor sok mindent nem lehet már csinálni vele.
2/5 A kérdező kommentje:
azt értem de akkor villognia sem kellene, nem??
ja és még egy fél év sem telt el azóta, mióta vettem és ha jól emlékszek 2 év garanciát adtak rá, akkor ha ilyen rövid lenne az élettartama, nem garanciáznák 2 évre vagy nem?
2010. máj. 15. 12:16
3/5 bp1985 

válasza:

Doboza nem kell, az csak 3 napos cseréig kell. Bemész a vásárlás helyére a számlával, és garancialevéllel. Nekem a mai napig megy a 256-os pendrive-m. Kb 6 éves lehet.
4/5 A kérdező kommentje:
jó de én a doboza alatt a papírokat is értettem a számlát a blokkot mindent :(
2010. máj. 15. 13:19
5/5 anonim 

válasza:

Lemezkezelőben próbáld meg újraformázni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!