A számítógépem tápegységéből (nincs kis speaker, összes hangeszköz kihúzva) sercegő hang jön, AMIKOR görgetek egy weboldalt. Se az intézőben, se játék közben nem jön ez a hang, mi okozza ezt?
Figyelt kérdés
A tápegység egy Aurum S 700W 80+ gold tápegység, de az összes előző számítógépem is ugyan ezt a jelenséget produkálta, kivéve az iMac-et. SSD-m van, és az előző gépeimen is hallgatóztam, náluk is a tápból jött. A gépet átvittem ismerőshöz, ott NEM produkálta ezt, viszont az ismerős gépét mikor áthoztuk ide, szintén ez a jelenség lépett fel, az egész házban próbálkoztam a többi konnektorral, másik fázison lévő szobákban is, de produkálja. Egyetlen egy játék esetén elég hangosan serceg, de az ismerősnél még annál a játéknál sem. GTA V - nem, W_d 1-2 nem, CS:GO nem, Dying Light igen.
Mi lehet a probléma?
2017. máj. 1. 01:47
1/2 anonim válasza:
Villanyszerelővel kéne átnézetni a hálózatot, ezt mi innen nem tudhatjuk.
2/2 anonim válasza:
föld hurok, nincs földellés villany hálózatban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!