RAM probléma, mit tehetnék?
Sziasztok! Régebbi gépem van (5 éves kb.), alap 512 memóriás RAM kártya volt benne. A gépbe fér max 2 GB RAM, így másfél éve vettem egy 1GB-osat, amit hozzáadtam a már meglévő 512 eshez. Másfél évig semmi gond sem volt, gyors volt a gép, teljesített, ahogy szerettem volna, most viszont az 1 gigás kártya behalt. Állandó kékhalál, amint bekapcsolom a gépet, így el kellett távolítanom. Most magára maradt a régi kártya, de iszonyatosan belassult a gép. Mit tehetnék, helyre lehet hozni a másik kártyát? és egyáltalán mi lett vele?
Előre is köszi
Ha elromlott, nem tudsz vele sokmindent kezdeni, kell venned egy újat (illesztés típusára figyelve).
A RAM-ok egy idő után tönkremennek, korlátozott az élettartamuk (átütnek benne a kondenzátorok).
Na ezért nem szoktam én ajánlani, hogy különböző méretű ill. kialakítású Ramokat tegyenek egymás mellé. Ha csak simán az 1Gb-ost raktad volna be, az 512est kivetted volna még most jó lenne...
Na de a kérdésre a válasz, javítani nem lehet, kénytelen vagy újat venni.
kb ilyen áron mozognak mostanában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!