Fx 6300 4ghz-ra húzva elég egy gtx 680-nak? Nem szeretnék lapot és procit venni.
Figyelt kérdés
2017. ápr. 29. 13:43
1/4 MGéza 

válasza:

Lesz proci limited, de nem olyan vészes, hogy nagyobb OC-n kéne gondolkodnod. FHD-ig nem lesz semmi probléma, ha az én A10-7700k-m elég egy GTX 670-nek, akkor a tiéd is elég lesz ennek, persze majd jönnek hogy egy Intellel mennyivel jobb lenne, de simán játszható fps értéket fogsz kapni.
2/4 anonim 

válasza:

Hát ezért ez a videokártya se egy erőmű. Régen jó volt, de az jó rég volt, gyorsabban fejlődik a technika. Teljesen arányos.
3/4 anonim 

válasza:

960\1050ti szint, annyira nem kell köpködni rá, bármivel tisztességesen elboldogul 1080p ig. Én ezzel a procival egy 660 at hajtottam anno, és ott is volt cpu limitem időnként, azért számíts problémákra - de tényleg nem lesz olyan vészes.
4/4 A kérdező kommentje:
Igazából warthunder wot cs széria. The crew ac széria bf3 ilyesmikkel játszom szóval nem mostani játékok a mostaniak nem igazán érdekelnek. Köszi szépen a. Válaszokat ja és még. Tudnám huzni a procit kb 400-500 mhz-vel. És full hd-ban játszom.
2017. ápr. 29. 14:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!