Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » GIGABYTE GA F2A68HM DS2...

GIGABYTE GA F2A68HM DS2 alaplap probléma?

Figyelt kérdés

GIGABYTE GA F2A68HM DS2 alaplapom van. Az a problémám vele, hogy készenléti állapotban és hibernálva is a bedugott USB kábel megmozgatásakor azonnal elindul. Nagyon kellemetlen, ha készenléti állapotban levő gépnél véletlenül megmozdítom az USB kábelt és elindul a gép. Olyan is van, hogy készenléti állapotra állítva nem áll le, hanem újraindul. A biost már ezerszer végignéztem, de semmi beállítást nem találtam. Az USB-t csak bekapcsolni és kikapcsolni lehet. Az energiafülön sincsen semmi beállítás. Vagy elnéztem valamit?

Elsősorban azoktól várok választ, akinek ugyanilyen alaplapja van és találkozott hasonló problémával.

Köszi

2017. ápr. 29. 12:22
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!