Azt akarom tudni melyik a jobb? AMD Athlon II X2 B28 2x3,4GHz CPU (Támogatja a 4 magos Phenom CPU-at is! ) 8GB DDR3 1333Mhz Vagy Intel Core 2 Duo Q6600 (4 magos processzor) 4GB DDR2 800Mhz RAM Dual-ch (4x slot) tudom bővíteni plusz 2x2 gb-al
melyikkel járnék jobban?
Vidkarim iesmim van az most nem fontos.
DE a BTX-re rá kell kérdezni .
ATX-set kell és szabad venni
#10: Elméletben igaz amit írsz, de azoknak a konfignak nincs jövője, ennek meg van; irodába tökéletesek na de gamer alapnak? A G2020 játszani a legtöbb esetben elég, Single core teljesítményben kb 2x annyira erős, mint a Q6600, az alkatrészek minőségiek. és messze nincs kihasználva vele a gép, mehet bele i5-i7 proci is ami akár mai videokártyákat is képes kiszolgálni.
A másik kettőnél meg kb az a plafon ahol most vannak, nagyon előrelépés nem lesz velük, csak helyben toporgás, ha bővítésre kerülne a sor.
# 12
Ez így van ezért is mondtam hogy ha alról az oldalról kell választani és a két gép közül akkor ez a válaszom.
Én személy szerint inkébb össze válogatnám az alkatrészeket meg ugye az a kérdés menyi a max keret meg hogy azonnal kell a gép vagy csak egy - két hónap múlva.
mert össze lehet sakkozni viszonylag elfogatható gépet is olcsón ha nem azonnal kell, akár új alkatrészekből.
30-32 000 a keret de igazàbol alaplap processzor és ram kell. De vettem màr használtan gépet meg is jártam vele a proci halott
Se számla se Gari
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!