Mennyire megbízhatóak a driverfrissítő programok?
Figyelt kérdés
Kíváncsiságból megnéztem a Driver Easy-t és csomó új drivert talált a laptopomhoz, ami a gyártó weboldalán nincs fent.2017. ápr. 27. 18:12
1/7 anonim válasza:
Ami nincs fent a gyártó oldalon az nem is létezik, én az ilyen szoftverekben nem bízok meg.
2/7 anonim válasza:
Én több munkahelyen is DriverPack Solution-t használtam (offline változatot) és nagyon elégedett vagyok vele.
Kollégák is szeretik.
Fent van mindig egy külső vinyón, így net nélkül is tudom bárhol, bármikor használni.
3/7 anonim válasza:
én is maradnék a gyártó lapjáról szedett drivereknél. csak akkor játszok ilyennel ha nagyon régi cuccról van szó.
4/7 A kérdező kommentje:
A DriverPack Solution is talált pár drivert. Azért gondolkozom ezeken a programokon, mert nálam elakad a Windows 10 Creators Update telepítése. Van tippem, hogy miért, de nem kizárt driver probléma sem.
2017. ápr. 27. 18:38
5/7 anonim válasza:
Az ilyen driverkereső vackok 90%-as vírusos. Nem érdemes használni őket.
6/7 anonim válasza:
Az utóbbi időben három gépet szervizeltem, amit a Driver Booster *****ott szét, úgyhogy én nem ajánlanám őket.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Időközben olvastam egy cikket, hogy a Windows 10 Creators Update drivertámogatása még nincs teljesen kiforrva, de dolgoznak rajta, ezért akinek nem ajánlja fel a Windows Update, az ne telepítse manuálisan. Márpedig én pontosan ebben a helyzetben voltam.
2017. ápr. 28. 15:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!