Megfelelne a tápegységemnek?
Sziasztok adott egy Chieftec Ctg450W táp. Jelenleg egy G2020 procival es Hd7790 OC vga-val vagyok de szeretném cserélni. A prociból egy i5 3470 vagy 3570 lenne, vgaból pedig GTX1050-t néztem ki. Elég lenne szerintetek a 450Wattos táp ezekhez. Pont azt neztem hogy a mostani HD7790 Vgam többet fogyaszt mint amit kineztem, és bőven elég ezeknek a tápom.
De ha esetleg tudtok jó videokártyát maximum 50-ért akkor irjátok légyszi. Köszönöm előre.
Jól láttad a gtx 1050 kevesebbet fogyaszt mint mostani konfigod, Az i5 +gtx1050 kb 150w körül megáll, szóval a 450w táp biztosan elég.
Ha rám hallgatsz és szűkös a kereted, akkor inkább 2500 vegyél (20k max) és egy gtx1050ti mellé, azzal jobban jársz!!! Tudom hogy az Ivy pcie3.0, de egy gtx 105 esetében ez semmit nem számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!