Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Életre tudnánk kelteni ezt a...

XVectrorx kérdése:

Életre tudnánk kelteni ezt a konfigot?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Segítséggel összetettünk egy konfigot, de mindenek előtt megszeretnék bizonyosodni róla hogy minden okés vele, a gép teljes harmóniában tudna-e muzsikálni.

Zalman ZM-T4 gépház:

[link]

Toshiba 1TB 32MB SATA3 merevlemez:

[link]

Be! Quiet 400W System Power táp:

[link]

Intel Pentinum G4560 processzor:

[link]

Kingston 8GB DDR4 2400MHz memória:

[link]

Asrock B250-HDV alaplap:

[link]

Asus Rx480 8GB GDDR5 Dual videókártya:

[link]

A válaszokat előre is köszönöm!

2017. ápr. 26. 22:29
 1/5 anonim ***** válasza:

merevlemezt cseréld olyanra aminél 64MB cache van a 32mb helyett (pl wd10ezex).

mini ATX házakkal sose voltam kibékülve a levegő áteresztése miatt, de jó lesz egyébként a konfig.

2017. ápr. 26. 22:31
 2/5 anonim ***** válasza:

"Mennyire számít a cache mérete?

A cache egy ideiglenes adattároló, mely memória, éppen ezért nagyon gyors. A kis fájlokat puffereli a merevlemez, méghozzá olyan elven, hogy a legutóbb kért fájlhoz közel elhelyezkedő kisméretű fájlokat eltárolja benne, így gyorsan lehet továbbítani a rendszermemóriába, nem kell magáról a merevlemezről olvasni, hanem elég ebből az ultra gyors tárolóból. A mérete természetesen fontos. A régi 2MB-os pufferrel rendelkező merevlemezektől sokkal gyorsabbak voltak a 8MB-os változatok, főleg a rendszer partíció látta előnyét, mert ott vannak kis fájlok. Adattárolásra használt merevlemezek nem nagyon profitáltak belőle, mert általában nagyobb méretű adatokat tárolunk, s azok nem férnek a pufferbe. A 16MB is jelentett némi sebesség növekedést, de korántsem akkorát, mint a 2-ről 8-ra váltás. A mai 32MB pedig semmit nem jelent a gyakorlatban. Tehát azért felesleges pénzt kiadni, mert 16MB helyett 32MB cache-el rendelkezik a vásárolandó merevlemez."

Akkor a 32 helyett a 64 mennyit jelent??? :DD

2017. ápr. 26. 22:56
 3/5 anonim ***** válasza:
De a wd halkabb, mint a Toshiba.
2017. ápr. 26. 23:59
 4/5 A kérdező kommentje:
Aham, szóval a 32Mb is szinte felesleges. A 64et pedig nem tudnám kihasználni. Köszi!
2017. ápr. 27. 06:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem egy ilyen beton GPU-hoz dukálna egy i5, a legtöbb játékban szerintem a proci nem tudná 90% felett hajtani a videokártyát.
2017. ápr. 27. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!