Milyen videókártyát vegyek hogy ne legyen cpu limitem sem?
Adott egy Xeon E5405 4x2.000mhz 12mb cache.
Valami kisfogyasztású, de erős kártyát keresek amit ki is tudna hajtani a cpu..
Szerver proci?
Tudtammal ez LGA 771-es foglalatú, van az alaplapodon 16x-os pci-e foglalat? soknál csak 4x meg 8x van, illetve 16x-nél se mindegy hogy pci vagy pci-e, szóval az alaplap se ártana.
Így hasra ütés szerűen rx 460, gtx 1050 (nem a ti verzió).
használtan: 7850/7870 r9 270(x)
gtx 660, 660ti?
Bár még ezekkel is lehet néhol cpu limit.
Ez egy ócska proci, nagyon alacsony órajellel.
Ami egy ilyenhez maximum elmegy, az egy GTX-750 2GB vagy R7 360 2GB. Játék válogatja, valahol lesz velük is CPU limit, valahol nem.
Még ezekhez a kártyákhoz is jobb lenne cserélni procit, E vagy X5450, max. 6-7k körül és azt is meghúzni 400as FSB-re, ramot nem kell húzni.
Tuningolható ez is .. ki próbáltam 2,4 egy két tesztet meg néztem és nem volt kékhalál vagy hiba.. :) Tovább már nem mertem húzogatni.
Am igen egy 7850-es elég lenne nekem. Volt is annó, jó kis kártyák! Bár egy 2gb-osba jobb lenne.. De amúgy 1024 felbontásba szerintem még az 1gb os meg állná a helyét. ^_^
Annyira nem akarok belemerülni.. 1-2 játékot futtatni azt kb ennyi, maximum felrántom a cpu-t le cserélem a memóriát 2x2gb-ra mer most 3x1gb van benne.
Jelenleg egy 9600gt-t használok. És azzal is el kockulgatok.. néémelyik újabb is elmegy.. pl: Rivals, Most wanted, crysis 2 .. stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!