Miért nem tud csatlakozni a telefonom semmilyen számítógéphez?
Sziasztok! Alcatel One Touch Idol 3 típusú telefonom nem tud sehogysem csatlakozni gépekhez, mármint automatikusan úgy érzékeli, hogy töltési mód, fel sem ajánlja a fájlcserét, s a gépen sem jelenik meg a telefon mappája. Bármilyen gépen és USB porton próbáltam, ugyanez. A beállításokban az USB csatlakozás nem bekapcsolható, mert azt írja, nem csatlakoztattam USB-n eszközt.
Már nem tudom mi lehet a gond, a kábelre gondoltam, de akkor talán nem is töltene...
Mi lehet a gond?
Ha nem találok megoldást, nyilván elviszem szervizbe, de az nem annyira jó móka...
Köszi!
lehet hibás a kábel attól hogy tölt, mert ha az a szál van benne megtörve mondjuk amin az adat megy, akkor tölteni még fog.
Próbál ki másik kábelt.
USB debugging ha be van kapcsolva?
Sziasztok!
Nem gondoltam volna, de tényleg a kábellel volt a gond. Ahhoz képest, hogy teljesen jól tölt, mégse csatlakozik. Másik kábel viszont igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!