Milyen RAM-ot vegyek?
Figyelt kérdés
Alapból a gépemben van 2GB APACER márkájú ram.Szeretnék bele venni 1 vagy 2GB-ot pluszba.Kérdésem pedig az lenne hogy lehet-e különböző márkájú RAM-okat együtt használni és hogy megéri-e olyat venni amin van hűtés is van(a jelenlegin nincs)
Köszönöm a válaszokat!:)
2010. máj. 14. 17:32
1/3 anonim válasza:
Én nem szoktam ajánlani hogy különböző márkájú ramok legyenek egymás mellé rakva.Csak egy ok a chipek elhelyezése(egyoldalú, kétoldalú RAM), nem szokták szeretni egymást, általában valamelyik zárlatot kap. A legjobb ha megegyező márkájút veszel. vagy legalábbis a kialakítása legyen ugyan olyan. Ne feledd hogy nem mind1 hogy DDR1, DDR2 vagy DDR3.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi, természetesen ugyanolyan DDR3-asat akarok venni mellé. Most már csak azt szeretném megtudni hogy megéri-e a hűtő rá és azt hogy kb. mennyiért kaphatom meg?
2010. máj. 14. 17:57
3/3 anonim válasza:
Szerintem felesleges külön hűtő rá, hacsak nem változtatod meg a feszt vagy nem állítgatod a késleltetést. Vannak gyárilag hűtőbordával szerelt Ramok, de annál több nem kell. Többre mész, ha inkább a ház szellőzésén javítasz 1-2 ventivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!