Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen wifi erősítőt vegyek?

Katoonene kérdése:

Milyen wifi erősítőt vegyek?

Figyelt kérdés

Hali, nemrég vettem egy laptopot, amivel kezdettől fogva az volt a gond, hogy nem, vagy alig tudok rajta internetezni (kábel nélkül). Az "öreg" gépem helyébe állítottam volna be, de sajnos az internet szinte használhatatlan.

Példa:

A routertől 6 méterre (egy 30 cm fal van közte):

ÚJ gép: 7Mb/10Mb, Youtube 144p-s minőségben megy, de meg-megáll.

A régi (2010-es) laptop 13 méterre (30 cm fallal szintén) 26Mb/11Mb, és gyakorlatilag a net, töltés, youtube gond nélkül megy. Az új gépnél youtube el se indul, a speedtestnek az oldala se.

Több újratelepítés után ránéztem külföldi fórumokra, és kiderült, hogy az egyik vezető márka megengedte magának, hogy a gépébe kb 3 méterig érjen valamit a wifije..

2 megoldást ajánlottak, az egyik a konnektorba lévő jelerősítő-- [link] -- illetve az usb-s sticket -- [link] --

Esetleg ismeritek ezeket a módszereket?

Nekem annyiból jó lenne a jelerősítő, mert így a házon kívülre is juttatna jelet, jól jönne a netrádió a kertben.

2017. ápr. 23. 15:52
 1/2 anonim ***** válasza:

Javaslatom: [link] plusz a [link] irányba fordítva! Körantenna is mehet rá, bármi.

Vagy

[link]

2017. ápr. 23. 16:08
 2/2 P.O.C. ***** válasza:

#1: Szerintem Power Line -ból ez most jobban megéri: [link]

Ennek a KIT -nek ugyanis az egyik részébe Wi-Fi AP -t integráltak. Ráadásul valamiért most olcsóbb is. :)

2017. ápr. 23. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!