Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért csak az integrálton van...

Miért csak az integrálton van hang?

Figyelt kérdés
Kaptam egy Creative audioPCI (ES1371,ES1373),(WDM) típusú hangkártyát, Az alaplapom pvm266am és nem tudom megszólaltatni a hangot, csak az integrálton van hang, Ilyen kor mit tegyek, felismeri a gép, meg minden, csak nem tudom, hogy miért nem szól. Talán kellene, hozzá valami driver, vagy jumperelni kellene.
2010. máj. 14. 15:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem illesztőprogram kell, írd be a Google-ba a nevét, és mellé a driver download, tölts le egyet, és tedd fel.
2010. máj. 14. 15:29
 2/4 anonim ***** válasza:

Tehát, jumperelni jó eséllyel nem kell. Megfelelő driver telepítése után (onnan tudod, hogy a megfelelő driver telepítve van, hogy az eszközkezelőben nem lesz kérdő- vagy felkiáltójel a hangkártya neve mellett) már működőképes a hangkártya, viszont, mivel az integrálttal együtt már kettő van telepítve, ki kell választanod, hogy melyik legyen használatban. Kattints jobb egérgombbal a tálca hangszóróikonjára, majd ballal a Hangtulajdonságok beállítása-ra, a megjelenő ablakban lapozz az Audió-fülre, és a Hanglejátszás résznél Alapértelmezett eszköz-nek állítsd be a Creative audioPCI... vagy valamit, amit lehet, majd nyomj OK-t. Ezután már minden program ezt a hangeszközt fogja használni, amit elindítasz, tehát ami épp fut, az nem, csak ha újraindítod.

Remélem, sikerül, írj, ha nem (meg akkor is, ha igen).

2010. máj. 14. 16:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Jól leírta az előző, szedd le a megfelelő drivert és tedd alapértelmezetté az új hangkártyát, ennyi a trükk :D
2010. máj. 14. 17:41
 4/4 A kérdező kommentje:
Ahha ezzel sikerült nagyon szépen köszönöm, most már ezt is tudom, hogy hogy kell, :D:D!!!
2010. máj. 14. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!