FSP Hexa 400 elég egy GTX 480-nak? CPU AMD 760K
Akkor nem HEXA-t ajánlott voltam, hiányos a védelme és a minősége is kifogásolható.
Én inkább vennék egy stabil +12V-al rendelkező tápot egy 480 alá.
Mondjuk egy XFX Pro 450-t vagy egy BQ Pure Power 10 400W-t.
Csak a 480 magába a kártya beveri a 320 wattot! Akkor nem tudom mit ehet processzorral. LOL
Hali!
Letudod írni ezt a Shadow Warrior-os story-t?
GTX480-t már nem vennék, a fogyasztását már az én gyomrom se veszi be, pedig aki ismer az tudja ,hogy előszeretettel veszek villanykályhát processzor helyett. A Hexa kicsit sem elég alá. Egyébként itt egy link: [link]
Ezt a bejegyzést én írtam, azt írom le mennyire nem fogyaszt a gép, még maximális kihasználtságon sem éri el az adott tdp-t.
Én azt mondom ,hogy kipróbálhatod a Hexa-val, de szerintem nem lesz elég+kinyírod a tápot. Vagy vegyél (mondjuk olyan 20k-ért) egy HD7850-et, vagy ha a kártya már megvan, akkor a tápot cseréld.
BTW nem RX480-ra gondolt véletlenül?
https://www.youtube.com/watch?v=56vxEsuiEmE
Itt a videóba. Ebbe mondja! Dehogyis nem raknám én ezt össze, annyira hülye nem vagyok! :D
Szerintem Shadow Warrior folyamatosan hülyül el. Azthittem már kicsengetted neki ezért a 4000 forintos órabérét.
Én 12k-ért vettem HD6950-et lel.
De amíg egy Pure Power 10 lazán lead 380W-t +12V-os ágon addig a Hexa stabilan csak olyan 310W körül.
Szóval nem mind 1.
Amúgy én ilyenek véleményére nem adok, inkább menjen el kapálni vagy nézzen után kicsit jobban a dolgoknak.
kevés
500w kell neki
fsp hexa 500w
#7.Dragdev, miért nem Akyga Basic 700W?
Az a top táp, a Seasonic tápok is azzal a belsővel készülnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!